Vanaf maandag 29 november sluit bibliotheek Eelde tijdelijk haar deuren voor publiek. Dit in verband met de verhuizing naar de oude Centrumschool. Vanaf dinsdag 21 december is iedereen weer van harte welkom in de bibliotheek op de nieuwe locatie aan Schoollaan 18 te Eelde.

Inleveren
Het inleveren van geleende materialen kan tot en met 16 december in de boekenbus van het huidige bibliotheekgebouw (het Punthoes). Vanaf 21 december kunnen materialen op de nieuwe locatie worden ingeleverd.

Reserveringen ophalen
In de periode dat de bibliotheek gesloten is, kunnen reserveringen niet worden opgehaald. Reserveringen die in deze periode bij de bibliotheek binnenkomen, kunnen vanaf 21 december worden opgehaald op de nieuwe locatie.

Boekenverkoop
De boeken die niet meegaan naar de nieuwe locatie worden verkocht. Kom dus nog voor 29 november langs en zoek uit: 50 cent per boek/dvd/luisterboek, een volle tas voor 3 euro!

Feestelijke opening
Vanaf 21 december zijn we weer open voor publiek. Een feestelijke opening zal later plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt via onze website en facebookpagina. (www.bibliotheekeelde.nlwww.facebook.com/BibliothekenTynaarlo).