Grip op geldzaken – in gesprek met een financieel zorgverlener

Wilt u meer overzicht in uw inkomsten en uitgaven? Heeft u moeite uw pgb-administratie op orde te houden? Of vindt u het lastig om al uw rekeningen op tijd te betalen? Vanaf januari 2020 bent u iedere laatste dinsdag van de maand tussen 14.00-16.00 uur van harte welkom tijdens het inloopspreekuur Grip op geldzaken – in gesprek met een financieel zorgverlener bij de Bibliotheek Zuidlaren aan de Middenstraat 1 in Zuidlaren. Tijdens het inloopspreekuur kunt u gratis en vrijblijvend in gesprek gaan met een financieel zorgverlener. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Hoe werkt het?
Tijdens het gesprek met een van onze financieel zorgverleners, bespreken we uw vraag. Dit kan een eenvoudige vraag zijn, maar wellicht heeft u een complexer vraagstuk. Samen gaan we op zoek naar het antwoord. Misschien bent u daarmee al geholpen. Het kan ook zijn dat u meer hulp kunt gebruiken. Dan kijken we samen naar de beste oplossing. Ons doel is dat u (weer) grip op uw geldzaken krijgt.

Moet ik iets meenemen?
In principe hoeft u niets mee te brengen. Maar heeft u een vraag omtrent een specifiek document, neemt u het document dan mee. Dan is de kans groter dat wij u gelijk verder kunnen helpen.

Wanneer kan ik langskomen?
Vanaf januari 2020 bent u iedere laatste dinsdag van de maand van harte welkom van 14.00-16.00 uur. Een afspraak is niet nodig, u kunt gewoon binnen wandelen. We kijken er naar uit u te mogen ontvangen bij ons in de Bibliotheek Zuidlaren, Middenstraat 1 in Zuidlaren.

Het inloopspreekuur word u aangeboden door Kompas Zuidlaren | Financiële zorgverlening.